OVER ONS

DIT IS HÉT ADRES VOOR DE ORGANISATIE VAN OPLEIDINGEN MET EEN PLUS!

Het Opleidingsburo houdt zich bezig al meer dan 10 jaar bezig met het organiseren van opleidingen, cursussen, trainingen. Hiervoor kunnen wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren en deskundige docenten, daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van locaties in Nederland en het buitenland.

Het Opleidingsburo is deskundig op het gebied van opleiden en leren, gecombineerd met actuele kennis van de juridische omgeving. Door de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van uw opleiding in eigen beheer blijft de kwaliteit gewaarborgd. Indien nodig werken wij samen met door ons geselecteerde partners.

De opleidingen kunnen worden ondersteund door lesmateriaal. Om de kwaliteit en waardering van de opleidingen te toetsen maken wij gebruik van evaluaties. Hierdoor kunnen wij blijven aansturen op verbeteringen en het behoud van kwaliteit. De opleidingen die door ons zijn georganiseerd zijn zeer goed beoordeeld.

Door ons enthousiaste en deskundig team staat het Opleidingsburo garant voor een klantgericht dienstenpakket en resultaatgerichte service.

Het Opleidingsburo organiseert en verzorgt de administratieve afhandeling van opleidingen, congressen, seminars, workshops, studiebijeenkomsten e.d. voor o.a.: